lørdag 4. juli 2009

Heim til Bjoa.


Så er vi flytta tilbake til Bjoa. Turen heim med hurtigruta var berre fantastisk. Og godt var det å få litt gode opplevingar etter ei heller tøff avskjed. Eit godt kapittel i livet ligg bak, med mange gode minne!
Sydentemperatur slo imot oss då vi ankom Bergen, for så å køyre det siste stykke heim.
Og slik som vi var vant til på Helligvær, løftar vi framleis blikket mot sola om kvelden, - og får oppleve at Bjoa er jammen meg nydeleg det også ein sein kveldstime. Bildet her er tatt frå huset vårt. - Men at det var sååå mørkt om natta, - det blei framant!
No består tida i å nyte sommarvarmen på altanen, og så inn att for å rydde, og rydde til! Eit flott bryllup fekk vi ta del i, berre dagar etter at vi kom heim. Linda Eiken var ei nydeleg brud, saman med sin staselege Christian frå Molde!
Akkurat no er vi i Telemark og nyter barnebarnet vårt. Er på farten heim att!
Ha ein god sommar fortsatt!

2 kommentarer:

  1. tenkt at dere virkelig hat flytta og ikke at dere bare er på ferie på Bjoa....hmm...jaja sånt er det med den saken. Kjempe fint bilde du har tatt her. Det virker som dere har god utsikt mot havet fra huset deres. '
    PS: nydelig litta jente hu barnebarnet deres;)
    klem.

    SvarSlett
  2. Takk igjen, Amalie. Ja, vi har god utsikt utover fjorden her. Og vi er nok flytta, - men gjemmer Helligvær i hjertene våre....Klem.

    SvarSlett