lørdag 27. desember 2008

Jul på Helligvær.

Kor vi har kosa oss!
Alle borna/svigerborna kjem og reiser heile jule/nyttårshelga.
Det har vore fisketur med havørna seilande rett over hovudet, snø og is og regn....og vind! Vi har vore på adventsamling på helsehuset.Vi har vore med skyssbåt til kyrkja på Storsørøy 1.juledag der m.a. Hannah Eline og Lars kristian song og spela "Hellige natt" på høgtidsgudstenesta! Vi har gått att og fram på øya,- tar ca. ein time, - og vi har vore strandvegen og gått opp i heiane og nytt utsikta derifrå. Då ser ein alt, - over til Bodø (men det var ikkje sikt i dag), ut mot havet, mot Lofoten og øyene rundt. Vi har kosa oss med gløgg ute i det fri i ly for vinden, og vi har vore i "familieselskap" hos gode venner!

"Ungane", utenom minstemann,søv i ei hytte i "Godtkrokan", ti min. å gå, mens vi elles held til i "huset på prærien", der vi har vår heim no. Huset er ikkje så stort, så difor leige av hytte.

Jul, med god mat, tv.titting, spel og god prat. Vi har det godt! Fortsatt god jul!!!

2 kommentarer:

  1. Jeg husker nå de var her på Helligvær. Det var ikke vanskeli å se at det var dere som kom gående oppover veien når dere gikk tur. Det var jo bare å se etter syv til åtte mennesker i kjeledress, da visste jeg at det var Herlaug og Gunnar med resten av flokken ute på tur.Jeg hadde kjempe lyst til å skrive saueflokken, men det hadde vell vert litt slemt, eller hva?;):P

    SvarSlett
  2. Koseleg! Nei, berre kall oss for en saueflokk, du! Det er vel det vi er på et vis?
    Stor klem fra "sauemor"!

    SvarSlett