mandag 25. mai 2009

Bodø - Tromsø - Bodø.

Får opp at p.g.a."intern feil" får eg ikkje koble opp bilde. Eg håpar eg snart får orden på det, - for endeleg skulle eg legge inn nytt innlegg.

Kr.himmelfartsdag satt vi oss på hurtigruta att, denne gong for å ta tur/retur til Tromsø. Eit fantastisk vær, og mange fine opplevingar. Sola er oppe døgnet rundt i Tromsø no, men skyene kom utpå kvelden når vi var der, så det"store bilde" derfrå har vi ikkje. Men mange andre flotte bilde, og difor kan turen best formidlast ved å koble til bilde.

Og som ikkje dette var godt nok, fekk vi igjen oppleve ein solnedgang av dei flotte i går kveld/natt her på øya. No manglar det berre dagar på at sola ikkje går ned for oss her, og ønske er stort om at sola vil vise seg frå sitt beste frå beg. av juni..

16.mai hadde vi også ein flott tur til Landegode, ei kjent øy mellom Bodø og Helligvær, og gjekk nesten to mil, att og fram, så langt vegen rakk, -i eit nydeleg landskap, med fjell, skog, hav og flotte strender. Havørna viste seg frå sitt beste, -og været var slik at andleta fekk litt for mykje av det gode til 17. mai.

17.mai. Toget var eit herleg skue, og det nyoppretta korpset gjorde ein flott innsats denne dagen.

Eit par dagar lånte vi skulebåten og tok oss ut til andre øyer i nærleiken og drakk kaffe!

Ja, været har berre vore heilt fantastisk, og opplevingane har vore deretter....

Så gjenstår det å sjå om eg kan få lagt ut bilde.......

2 kommentarer:

  1. Det er bar at dere hadde det fint på Tromsø turen, og Landegode turen, og på 17. Mai! jeg er glad for at dere trives her da!

    ps: fine bilder!;)

    SvarSlett
  2. Det er aller flottast å være på Helligvær!!!

    SvarSlett